Vogels, James Bond en Gold Reef City

Gisteren zijn we naar Johannesburg gereden. Onderweg zijn we gestopt bij een opvang voor vogels, waar we een demonstratie kregen van drie vogels, waaronder een uil en een secretarisvogel.

‘S middags hebben we bij het hostel in het zwembad gelegen en in de avond zijn we naar een shopping center gegaan voor de nieuwe James Bond film. Daarvoor kwamen we nog een arcadehal tegen, dus Mark heeft even zijn skills in DDR laten zien aan de Afrikanen. De film zelf was goed en daarna zijn we weer met een taxi terug gegaan naar het hostel.

Vandaag zijn we naar Gold Reef City gegaan, een pretpark met redelijk wat achtbanen. Gelukkig waren we een half uur voor opening al aanwezig, anders hadden we denk ik nu nog in de rij voor de kassa’s gestaan….

In het park zelf was het ook best druk; voor elke achtbaan moesten we ongeveer een uur wachten. Er was er eentje waarbij we berekend hadden dat de wachttijd meer dan 2,5 uur was, dus daar zijn we niet in gegaan.

Nu zijn we weer bij het hostel, waar we vanavond gezellig wat drankjes gaan doen. Wat we morgen gaan doen weten we nog niet…