Panoramaroute

Gisteren hebben we de hele middag en avond in ene kroegje in Graskop bier gedronken, wat opzich prima was.

Vanmorgen had Mark per ongeluk z’n wekker nog om half zes staan, waardoor we vroeg wakker waren. Omdat we toch niet meer konden slapen zijn we maar langzaam aan de dagactiviteit begonnen: de Panoramaroute afrijden.

Deze route gaat langs de Blyde River Canyon en onderweg kom je allerlei dingen tegen, zoals watervallen, potholes, mooie uitzichten en grotten. Helaas vandaag geen foto’s want het internet werkt hier ook niet mee.

Nu zitten we in Lydenburg bij een mooi hostel. Vanavond gaan we in de stad eten en morgen gaan we naar onze laatste slaapplek rijden: Johannesburg. Morgen is de Zuid Afrikaanse première van de nieuwe James Bond film, dus morgenavond gaan we die bekijken. Dat kost je hier omgerekend 2 euro per persoon voor een bioscoopkaartje..