uShaka Marine World en een safari

Gisteren zijn we naar het waterpretpark uShaka Marine World gegaan. In de ochtend zijn we door het grote aquarium gelopen, waar ze een soort van gezonken boot als thema hadden. Daarna zijn we naar de zeehonden- en dolfijnenshow gegaan, die allebei best prima vermakelijk waren.

In de middag zijn we naar het waterpark zelf gegaan, waar ze toch wel een aantal toffe glijbanen hadden. Eentje was een bandenglijbaan waarna je een tocht maakte door beide parken in die band. Dat was lekker rustgevend. Daarna zijn we nog van de spannendere glijbanen gegaan, waarbij er eentje was waar je best wel steil naar beneden ging. Dat leverde een zwembroek op die nogal opgetrokken was…. Maar wel leuk!

Vandaag hadden we een tour geboekt met een gids door een park. Die pikte ons om 5 uur op, dus we moesten er vroeg uit. De tour zelf was tof en we hebben veel dieren gezien, waar ik natuurlijk ook weer foto’s van heb:

   
    
    
    
    
    
    
    
    
    
 In de tour zat ook ontbijt en een bbq als lunch, dus dat was prima. In de middag zouden we een boottour hebben langs hippo’s en krokodillen, maar het weer is hier nu heel slecht. Door extreme regen is die tour dus niet doorgegaan helaas.

Nu zitten we bij het hostel en we gaan zo langs de Spar. Morgen gaan we rijden naar Kruger park, waar we drie dagen zitten. Daar hebben we geen internet, dus voorlopig geen nieuwe berichten.