Epische hike en zipline tour

Eergisteren zijn we op een hike gegaan die georganiseerd was vanuit het hostel. Dit was een hike die in totaal 12 kilometer was, waarin we 600 meter stegen (en ook weer dalen). Voor mij was dit best wel lastig, maar 1 van de gidsen heeft me de hele weg geholpen. Een groot deel van de tijd heeft hij me letterlijk aan het handje gehouden zelfs ?.

Hoewel ik er langer over deed dan de rest van de groep, is het uiteindelijk wel gelukt om boven (en weer beneden) te komen, en heeft het ook nog mooie foto’s opgeleverd (met dank aan dezelfde gids):

   
    
   
Gisteren zijn we naar Durban gereden, maar onderweg zijn we gestopt bij een zipline tour, waar we door de bossen aan ziplines zijn gegaan. Dat was best wel cool en een fijne tussenstop. Helaas heb ik daar geen foto’s van, want die staan op een cd voor nu.

Gisteravond zijn we ergens gaan eten, waar ze ook cocktails hadden. Mark kwam op het “geniale” idee om willekeurig cocktails te bestellen. Dat was opzich een leuk idee, maar ik was nog even bang dat ik dat vandaag ging merken. Dat lijkt mee te vallen.

Vandaag gaan we naar een groot waterprerpark hier en daarna rijden we door naar St. Lucia.