Lesotho

Gisteren hebben we dus vooral gereden. Onderweg zijn we af en toe gestopt, maar niet veel bijzonders verder. Wel kregen we aan het eind nog een omleiding door een weiland…

Bij ons hostel, wat een beetje in de middle of nowhere ligt, hebben we gegeten. Wij waren als eerste in de eetkamer en er waren war kleine tafels en 1 grote. Doordat we aan de grote gingen zitten gaven we het goede voorbeeld en kwamen andere mensen bij ons zitten, wat natuurlijk gezellig was. Ma het eten hebben we nog een tijd lang bier gedronken en gepraat met Duitsers en Amerikanen.

Vandaag hebben we een tour door Lesotho gedaan. Lesotho is een land wat omringd wordt door Zuid Afrika en het is het hoogste land ter wereld (het laagste punt van Lesotho is 1100 meter).

Bij de tour zijn we naar een dorp gegaan en hebben we oude muurtekeningen gezien. Ook kregen we traditioneel bier en eten. Over bier gesproken, we konden ook een blikje bier kopen wat uit Lesotho komt en miet wordt geƫxporteerd. Dat hebben we dus ook gedaan:

  
Tijdens de tour heb ik verder ook nog wat foto’s gemaakt:

   
   
Morgen gsm we de berg hier beklimmen met een gids en overmorgen gaan we weer verder rijden…