Cango grotten

Vanmorgen zijn we eerst weer terug uit Die Hel gereden. Dat ging sneller dan verwacht, waardoor we om half twaalf de “adventure tour” door de Cango grotten konden doen.

Deze tour begon met een wandeling door de grotten, maar het laatste stuk moesten we klimmen, kruipen en zelfs op onze buik door een stuk. Er was een 4 meter lange tunnel die onder een hoek van 75 graden omhoog ging waar we doorheen moesten klimmen. Dat lukte heel lastig, maar het is me gelukt. Daarna was er nog een kruipstuk van een paar meter wat maximaal 27 centimeter hoog was. Daar moest je dus op je buik doorheen. Aan het begin konden we aardig foto’s van de grot maken, dus komtiedanhe: 

 Na de grotten hadden we nog genoeg tijd over om een stuk te rijden, dus nu zitten we in Plettenberg Bay, een mooi kustplaatsje. Nu gaan we zo eten en morgen gaan we rijden en weer wat dingen bezoeken.