Rijden, rijden en nog ee… Kaap Algulhas

Gisterenavond zijn we in Gansbaai bij ene tentje gaan eten, waar ze een “besoekersboek” hadden met alle gasten die er ooit waren geweest. Daar hebben we dus ook maar in getekend. Aan het tentje zat een kroegje, waar we ook nog even bier hebben gedronken. Ze hadden daar Afrikaanse muziek opstaan, die erg leek op de gemiddelde muziek van 100% NL in Nederland…

Vanmorgen zijn we gaan rijden naar Oudtshoorn. We zijn gereden via Kaap Algulhas, het zuidelijkste puntje van Afrika. Daar hebben we een foto gemaakt van ons drieën: 

 (dat was nog een opgave, omdat er niemand was om de foto te nemen. We moesten twee telefoons en de autosleutels gebruiken om te zorgen dat er een telefoon rechtop bleef staan. Precies toen de foto was genomen kwam ee natuurlijk wel iemand aan…).

Daarna zijn we verder gereden, de totale rit was net geen 500 kilometer en duurde bijna 6 uur. Inmiddels zijn we in Oudtshoorn, waar we zo gaan eten in het hostel en vanavond ook wat gaan drinken.

Morgen gaan we rijden naar Die Hel, een klein plaatsje dat helemaal afgelegen ligt en ook geen stroom, internet of mobiele telefoonontvangst heeft. Ik ben benieuwd!

De volgende blogpost komt dus pas over twee dagen.