Braai, partytime en uitrusten

Gisterenavond hadden we dus de braai met de rest van het hostel. Daar hebben we twee Duitse vrouwen ontmoet waar we de hele avond een beetje mee hebben lopen praten. Ace, de persoon die de braai beheerde, gaf aan dat er ’s avonds vlakbij het hostel een feest was in de “drawing room”. Daar zijn we dan ook, samen met de Duitsers en Ace, heengegaan. Toen we aankwamen was het daar nog rustig, maar in de loop van de avond werd het wel drukker. Er waren lokale dj’s die de muziek deden, dus er kwam nogal wat…. interessante… muziek voorbij.

Omdat ik, en de rest ook, redelijk wat had gedronken hebben we vanmorgen uitgeslapen. Rond een uur of elf kwamen we pas uit bed. Mark voelde zich misselijk (wat niet 100% zeker van de drank was ?), dus overdag hebben we rustig gedaan. We zijn weer naar Kirstenbosch gegaan, om daar in het gras te chillen. Tijdens het lopen daar kwamen we nog een schildpad tegen:  


Naast in het gras liggen hebben we ook nog op een bankje gezeten waar we een mooi uitzicht over een deel van Kaapstad hadden: 

   Net hebben we gegeten bij de Hello Sailor, waar we al vaker hebben gegeten. Ze hebben daar namelijk de beste cheesecake die we tot nu toe ooit op hebben, dus we moesten nog eenmaal hiervan genieten.
Morgen gaan we rijden naar Gansbaai en onderweg stoppen in Hermanus om op een boot naar walvissen te gaan kijken. Vanaf morgen begint de rondtocht dus, en binnenkort hebben we ook locaties zonder internet (en stroom…), dus af en toe zal ik een dag moeten overslaan in de blog.